Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

Blauwe laserpen

Blauwe laserpen
€ 199,99
Beschikbaarheid:; Op voorraad

Blauwe laserpen, een unieke kleur

Laserpennen zijn steeds meer in trek, ook in Nederland. Laserpennen zijn in verschillende kleuren beschikbaar. De kleur blauw is een zeer sterke lamp die naast groen en rood goed zichtbaar is. De blauwe laserpen gaat tot wel 8000 branduren mee en dat is haast een oneindigheid aan experimenten.

De meeste mensen gebruiken de laserpen om mee te experimenteren, omdat ze het leuk vinden, ook gebruiken grote groepen ondernemers en andere professionals de laserpen om hun werk makkelijker, maar stiekem ook gewoon leuker, te maken. Denk aan werkzaamheden in de bouw of aan presentaties waar men op afstand informatie ondersteunt met sheets en afbeeldingen op een projectiescherm. De blauwe laserpen is daar zeker geschikt voor. Door de felle blauw straal kan de pen ontzettend ver schijnen.

Je kunt de laserpen dus inzetten als gereedschap, maar het is ook gewoon leuk om te hebben. Of als relatiegeschenk. Wie bezit er nog geen laserpen of heeft er nog nooit een laserpen gehad? Dat zullen er maar weinig zijn.

 

Hoe werkt de blauwe laserpen?

Lasers zenden door elektromagnetisch versterkt licht uit. Hierdoor komt de dunne lichtstraal tot stand dat vanuit het dunne metalen buisje wordt gestuurd naar hetgeen je het op richt. Lasers zijn enorm accuraat en kunnen daardoor ideaal als meetlat, aanwijsstok en als waterpas worden gebruikt. Daarnaast worden ze ook in de medische wereld gebruikt vanwege hun enorme nauwkeurigheid.

  • Deze laserpen is uitgerust met een beschermende IR-filter (infrarood).
  • Prachtige blauwe kleur.
  • geeft een duidelijk zichtbare blauwe stip.

 

technische specificaties van deze laserpen:


golflengte: 473nm
output wave: continuous wave
Power: 1 x CR2 15270 batterij
Infrarood(IR)-filterDe laserpen wordt geleverd met:

  • opbergdoos
  • gratis CR2 15270 batterij
Meer informatie
Verwachte branduren 8.000 uur
Kleur Blauw
Golflengte 473 nm
Garantie termijn 6 maanden
Tranverse mode TEM00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Blauwe laserpen
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat