Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

Emax groene laserpen

Emax groene laserpen, de meestverkochte groene laserpen binnen ons assortiment.

€ 19,99
Beschikbaarheid:; Op voorraad
emax groene laserpen banner

Emax groene laserpen

Groene laserpennen staan bekend om hun hele felle laserstralen. Dit komt mede doordat het menselijk oog gevoelig is voor groen licht. Ook dit basismodel van de Emax laserpen genereert een extreem fel groen laserlicht. Het is gemaakt van een duurzame, stevige behuizing, in de vorm van een gewone pen, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is in elk etui of gewoon in het bovenzakje van je overhemd.

Door de knop ingedrukt te houden blijft de laserpointer schijnen. Deze Emax groene laserpen is derhalve ideaal voor bijvoorbeeld het geven van een presentatie, op conferenties, in het onderwijs, astronomie, tours, in de bouw, in nachtclubs, bars en restaurants en noem maar op. Natuurlijk is het ook leuk om ermee te spelen.

Deze groene laserpen is gemaakt volgens de hoge eisen waaraan alle Emax lasers aan voldoen. De stevige messing behuizing en de krachtige lasermodule zorgen dan ook voor een levensduur van ruim 8.000 branduren. De afmetingen zijn slechts 13 x 163 mm. De pen werkt op normale AAA batterijen, die dus gemakkelijk te vervangen zijn. Kortom, de perfecte laserpen voor iedereen!

 

Betere zichtbaarheid

Laserpennen zijn vaak maar beschikbaar in een aantal kleuren. Dat komt omdat sommige kleuren beter zichtbaar zijn dan anderen. Laserpennen zijn doorgaans beschikbaar in de kleuren rood, paars en groen. Dat komt omdat deze kleuren binnen het zichtbare spectrum vallen. Het zichtbare spectrum loopt van 380 nanometer tot 780 nanometer in lucht en vacuüm. De twee uitersten op dit spectrum zijn violet en rood, dichter naar het midden van het spectrum vinden we de kleur groen.

 

Naast groen ook andere kleuren

Deze Emax groene laserpen is enorm populair onder onderwijzers en speakers. Dat komt omdat de groene kleur 10 tot 20 keer beter te zien is dan de traditionele rode laserpen. Met name tijdens presentaties in grote zalen en voor groot publiek is deze Emax groene laserpen ideaal. Wanneer je voor kleinere groepen staat dan is de rode laserpen voldoende.

 

Van Einstein’s bureau

Wie heeft dit allemaal uitgevogeld en kunnen we de uitvinder van de laser noemen? Daar valt lang en kort over te praten, want de uitvinder van de laser is eigenlijk onbekend. Het idee kunnen we met zekerheid zeggen is afkomstig van Einstein’s bureau, maar hij is niet de officiële uitvinder van de laser.

In de jaren 60 begon er een ware race naar de ontwikkeling van de eerste laser. In 1960 wist Theodore Maiman ‘de eerste laser’ werkend te presenteren met behulp van een robijn. Gordon Gould gebruikte als eerste het woord de ‘laser’ en probeerde in 1977 het fenomeen te pattenteren. Vele uitvinders, vele verschillende lasers en totale chaos.

Gelukkig hebben we nu wel de magische Emax groene laserpen als gevolg. Perfect voor iedere hobbyist en professional.

 

Inhoud verpakking

  • 1x Emax groene laserpen
  • 2x AAA batterij
  • 1x gebruiksaanwijzing

 

Meer informatie
Manufacturer Emax lasers
Afmetingen 13 mm x 163 mm
vermogen 1mW
Verwachte branduren 8.000 uur
Kleur Groen
Golflengte 532 nm
Maximaal bereik 8.000 meter
Garantie termijn 6 maanden
Energiebron 1,5V AAA LR03 mini penlite batterijen
Tranverse mode TEM00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Emax groene laserpen
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat