Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

Emax rode laserpen

Emax rode laserpen

€ 16,99
Beschikbaarheid:; Op voorraad
emax rode laserpen banner

 

Rode laserpen van Emax lasers

De Emax rode laserpen is een duurzame rode laserpen, gemaakt volgens de strenge eisen van Emax. De stevige messing behuizing en zijn lasermodule van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat de laserpointer zo’n 8.000 branduren meegaat. Het rode licht werkt op een golflengte van 650nm en heeft een reikwijdte van maximaal 1.000 meter.

Deze Emax rode laserpen werkt op gewone AAA LR03 mini penlite batterijen die gemakkelijk te vervangen zijn. Deze laserpointers in de vorm van een gewone pen, met afmetingen van slechts 13 mm in diameter en een lengte van 148 mm, zijn ideaal voor bijvoorbeeld het geven van presentaties of op conferenties, in het onderwijs of astronomie, in de bouw, nachtclubs, bars, restaurants en noem zo maar op.

Naast de vele functionele toepassingen is deze Emax rode laserpen ook te gebruiken om bijvoorbeeld met je huisdier te spelen. Je hond of je kat zal alles doen om die felle rode stip te pakken te krijgen. Jij kunt hem schijnen waar je wilt, je huisdier zal er achter aangaan. Dat staat natuurlijk garant voor de meest hilarische moment.

Door zijn vorm en de handige clip kun je deze laserpen heel gemakkelijk overal mee naar toenemen, gewoon in je broekzak of in je borstzak.

Emax is een kwalitatief merk dat zich focust op de productie van de best mogelijke laserpennen. Emax werkt alleen met de meest kwalitatieve onderdelen. Wij zijn daarom maar al te blij dat wij hun laserpennen aan jou kunnen aanbieden. Deze klassiek rode laserpen is een absolute aanrader.

 

Presenteren met de rode kleur

Als je een presentatie gaat houden dan kan de laserpen je erg goed assisteren. Je kunt makkelijk informatie aanwijzen en even centraal stellen bij de groep waar je voor presenteert. Met deze Emax laserpen kun je er van op aan dat de laserpointer je niet in de steek laat en dat je een mooi felle rode stip hebt om mee te werken. De rode laserpen is geschikt voor het geven van presentaties voor kleine groepen in kleinere ruimtes.

Wanneer je presenteert voor grotere groepen in relatief grote ruimtes dan is het verstandig te gaan voor een groene laserpen. De Emax groene laserpen biedt dan uitkomst.

De groene kleur is van nature makkelijker waar te nemen door het menselijk oog en daardoor ook op grotere afstanden beter zichtbaar dan de rode kleur. Dat wil echter niet zeggen dat deze rode laserpen niet handig is om te hebben. In tegendeel zelfs! 

 

Leuke weetjes over de laser pointer

  • Wist je dat het woord laser een acroniem is voor ‘Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation’?
  • Wist je ook dat de astronauten van Apollo 11 een laser gebruikten om de afstand tussen de maan en de aarde te meten?

 

Afmetingen

Lengte: 148mm
Diameter: 13mm

 

Inhoud verpakking

  • 1x Emax rode laserpen
  • 1x gebruiksaanwijzing
Meer informatie
Manufacturer Emax lasers
Afmetingen 13 mm x 148 mm
vermogen 1mW
Verwachte branduren 8.000 uur
Kleur Rood
Golflengte 650 nm
Maximaal bereik 1.000 meter
Garantie termijn 6 maanden
Energiebron 1,5V AAA LR03 mini penlite batterijen
Tranverse mode TEM00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Emax rode laserpen
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat