Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

Emax 230V lasermodule 50mW punt/kruis/lijn

Deze lasermodule is anders dan de rest van ons assortiment omdat deze een directe aansluiting heeft op 220V/230V netstroom. Door middel van een adapter kan deze lasermodule worden aangesloten.

Altijd compleet inclusief adapter!

LET OP: De 50mW & 200mW lasermodule verkopen wij alleen aan bedrijven.

€ 59,99
Beschikbaarheid:; Op voorraad

Emax 50mW lasermodule met vaste 230V stekker

Deze lasermodule is anders dan de rest van ons assortiment omdat deze een directe aansluiting heeft op 220V/230V netstroom. Door middel van een adapter kan deze lasermodule worden aangesloten. Batterijen zijn dus verleden tijd.

Door middel van een schakelaar kan de laser aan of uit worden gezet, de laser kan dus constant aanstaan. Verder is het mogelijk om de focus van deze laser in te stellen om een grotere of kleinere punt te creëren.

LET OP: De 50mW & 200mW lasermodule zijn bedoeld voor professioneel gebruik. Hierdoor leveren wij deze laserpennen alleen aan bedrijven. Ter controle hiervan verzenden wij dit product alleen rechtstreeks naar een bedrijfsadres. Diensten als pakket-afhaalbalies et cetera waar ook consumenten terecht kunnen zijn wij niet als een bedrijfsadres.

 

Enkele toepassingen:

  • Landbouw
  • Montage op werkbanken
  • Lichteffecten creëren

 

Verschillende soorten

Deze lasermodule is verkrijgbaar in drie verschillende soorten: een punt, een lijn, of een kruis. Afhankelijk van de toepassing is er tevens de mogelijkheid om te kiezen voor een luxe houder. De luxe houder heeft drie assen welke allemaal zijn in te stellen om de juiste positie te verkrijgen.

De normale houder heeft één as. Beide houders zijn gemaakt van stevig metaal en zijn geschikt voor muur- of tafelbevestiging. De houder is ook te gebruiken zonder vaste bevestiging. Voor de 50mW en 200mW versies leveren we standaard geen houder mee.

 

Standaard meegeleverd:

  • Lasermodule
  • Adapter & schakelaar

 

Mocht u vragen hebben over de werking van dit product, neem dan contact met ons op.

Meer informatie
Manufacturer Emax lasers
Afmetingen 16x55mm
Verwachte branduren 8.000 uur
Kleur Rood
Golflengte 650 nm
Garantie termijn 6 maanden
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Emax 230V lasermodule 50mW punt/kruis/lijn
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat