Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

50mW rode laser pointer

50mW rode laser pointer

Let op!
Deze laserpen heeft een dusdanig hoog vermogen dat hij bij ondeskundig gebruik gevaarlijk kan zijn. Vermijd oogcontact. Door het hoge wattage leveren wij deze laserpen alleen aan bedrijven.

€ 29,99
Beschikbaarheid:; Op voorraad

50mW rode professionele laserpointer

De professionele rode 50mW laser pointer kunnen we prima omschrijven als de wat kleinere broer van de 200mW laserpen. Ondanks dat de laserpointer iets minder sterk is, is deze nog steeds sterker dan de meeste laserpennen verkrijgbaar in Nederland. Over het algemeen hebben de meeste mensen genoeg aan de wat kleinere en lichtere varianten van deze laserpennen. Om ervoor te zorgen dat deze varianten voornamelijk in handen van professionals komen bezorgen we deze laser pointers alleen op zakelijke adressen.

De rode laserpen heeft een bereik van zo’n twee kilometer en heeft dus een felle lichtstraal welke goed zichtbaar is in grote zalen, maar ook buiten wanneer je op reis bent of bijvoorbeeld sterren of andere natuurlijke punten op afstand wil aanwijzen.

LET OP: De 50mW & 200mW laserpennen zijn bedoeld voor professioneel gebruik. Hierdoor leveren wij deze laserpennen alleen aan bedrijven. Ter controle hiervan verzenden wij dit product alleen rechtstreeks naar een bedrijfsadres. Diensten als pakket-afhaalbalies et cetera waar ook consumenten terecht kunnen zijn wij niet als een bedrijfsadres.

 

Presenteren met de rode laserpointer

Rode lasers worden voornamelijk gebruikt in kleine zalen voor een klein publiek. Dat heeft te maken met het feit dat rood licht op kleine afstanden prima is te zien, maar in grotere zalen kan dat al gauw minder worden. Wil je toch graag een rode laserpen gebruiken dan is het gebruik van een sterkere laserpen een logische keuze.

De laserpennen die wij verkopen, zoals deze professionele rode 50mW laser pointer, worden veelal gebruikt door leraren, speakers, wetenschappers, astronomen en nog veel meer beropen.

Meer informatie
Manufacturer Emax lasers
Verwachte branduren 8.000 uur
Kleur Rood
Golflengte 650 nm
Maximaal bereik 8.000 meter
Garantie termijn 6 maanden
Tranverse mode TEM00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:50mW rode laser pointer
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat