Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

50mW paarse laser pointer

50mW paarse laser pointer

 

Let op!
Deze laserpen heeft een dusdanig hoog vermogen dat hij bij ondeskundig gebruik gevaarlijk kan zijn. Vermijd oogcontact. Door het hoge wattage leveren wij deze laserpen alleen aan bedrijven.

€ 34,99
Beschikbaarheid:; Op voorraad

50mW paarse professionele laserpointer

De professionele paarse 50mW laser pointer is de kleinere broer van de 200mW versie. Nog steeds heel krachtig en nog steeds geschikt voor talloze doeleinden. Echter is deze laserpen niet te gebruiken door particulieren. De kracht van deze laser valt onder een bepaalde klasse die slechts een selecte groep webwinkels mogen verkopen. Deze paarse laserpen is zo krachtig dat je er tot wel 7000 meter mee kunt schijnen.

Laserpennen worden voornamelijk gebruikt om informatie of voorwerpen op schoolborden, monitoren e.a. oppervlaktes mee aan te wijzen. Zo worden dergelijke professionele laserpennen ook veel gebruikt voor forensisch onderzoek, als verlichting of gewoon om als cool relatiegeschenk te geven.

LET OP: De 50mW & 200mW laserpennen zijn bedoeld voor professioneel gebruik. Hierdoor leveren wij deze laserpennen alleen aan bedrijven. Ter controle hiervan verzenden wij dit product alleen rechtstreeks naar een bedrijfsadres. Diensten als pakket-afhaalbalies et cetera waar ook consumenten terecht kunnen zijn wij niet als een bedrijfsadres.

 

Presenteren met een paarse laser pointer

Met een professionele laserpen kun je prima presenteren. Ook in een wat grotere zaal zal deze krachtige laserpen zijn werk wel doen. Zorg ervoor dat je mensen niet in het oog schijnt met deze krachtige laserpointer. Normaliter volstaat een laserpen van 1mW voor presentaties. Als je dus niet van plan bent om de laserpen professioneel te gebruiken dan kun je het beste gaan voor een wat simpelere laser pointer 1mW. Daar heb je in dat geval meer dan genoeg aan.

De laserpennen die wij verkopen, zoals deze professionele paarse 50mW laserpen, worden veelal gebruikt door leraren, speakers, wetenschappers, astronomen en nog veel meer mensen uit diverse branches. Er zijn natuurlijk een hele hoop toepassingen te bedenken voor de laserpen. Wist je trouwens dat het woord laser eigenlijk een acroniem is dat staat voor ‘light amplification by stimulated emission of radiation’? Het omschrijft hoe de laser werkt, namelijk dat het licht versterkt uitzend middels elektromagnetische straling. Weer wat geleerd!

Meer informatie
Manufacturer Emax lasers
Verwachte branduren 8.000 uur
Kleur Violet/paars
Golflengte 405 nm
Garantie termijn 6 maanden
Tranverse mode TEM00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:50mW paarse laser pointer
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat