Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

200mW paarse laser pointer

200mW professionele paarse laser pointer

 

Let op!
Deze laserpen heeft een dusdanig hoog vermogen dat hij bij ondeskundig gebruik gevaarlijk kan zijn. Vermijd oogcontact. Door het hoge wattage leveren wij deze laserpen alleen aan bedrijven.

€ 89,99
Beschikbaarheid:; Op voorraad

200mW professionele paarse laser pointer

Deze krachtige paarse laserpointers van 200mW zijn alleen bedoeld voor professionals. Om er zeker van te zijn dat wij de laser pointers ook echt aan professionals leveren is het alleen mogelijk om de professionele paarse 200mW laser pointer op een zakelijk adres te bezorgen. Dat komt omdat deze laserpointers de sterkste laser pointers zijn die je in Nederland kunt kopen. Ze kunnen enorm ver schijnen en hebben een maximaal bereik van zo’n 9000 meter. Hierdoor worden ze veel gebruikt door astronomen.

Laser pointers worden ook gebruikt om op schoolborden, projectieschermen en monitoren, maar worden op nog veel meer manieren gebruikt om informatie aan te wijzen. Deze professionele paarse 200mW laser pointer kan ook worden gebruikt voor forensisch onderzoek, verlichting, aanwijzen, recht zetten van bijvoorbeeld meubels, sterren aanwijzen of gewoon om cool te zijn.

Laser pointers zijn ook erg handig wanneer je gaat reizen of om een SOS-signaal af te geven. Je kunt bijvoorbeeld het SOS-teken in morse leren met je laserpointer zodat je altijd een manier hebt om hulp in te schakelen.

LET OP: De 50mW & 200mW laserpennen zijn bedoeld voor professioneel gebruik. Hierdoor leveren wij deze laserpennen alleen aan bedrijven. Ter controle hiervan verzenden wij dit product alleen rechtstreeks naar een bedrijfsadres. Diensten als pakket-afhaalbalies et cetera waar ook consumenten terecht kunnen zijn wij niet als een bedrijfsadres.

 

Presenteren met de paarse laserpointer

Paarse 200mW laser pointers zijn natuurlijk vrij sterk, maar verrassend genoeg niet sterker dan bijvoorbeeld groene laser pointers. Dat heeft eigenlijk vooral te maken met het optische bereik van het menselijke oog. Wanneer je dus gaat presenteren met deze laser pointer dan is het goed mogelijk dat niet iedereen de paarse kleur overal goed kan zien, afhankelijk van hoeveel mensen je voor je hebt en hoe groot de zaal is waar je presenteert. Zorg er ook voor dat je mensen niet in het oog schijnt met deze krachtige laserpointer. Normaliter volstaat een laser pointer van 1mW voor presentaties. Zoals gezegd zijn deze laser pointers ook te gebruiken voor o.a. forensisch onderzoek en andere professies.

Ben je dus niet van plan om de laser pointer professioneel te gebruiken? Ga dan voor een wat simpelere laser pointer van 1mW. Daar heb je dan meer dan genoeg aan.

Meer informatie
Manufacturer Emax lasers
Verwachte branduren 8.000 uur
Kleur Violet/paars
Golflengte 405 nm
Maximaal bereik 8.000 meter
Garantie termijn 6 maanden
Tranverse mode TEM00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:200mW paarse laser pointer
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat