Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

Setdeal - 3 kleuren laserpointers

Setdeal: Groene, rode en paarse laserpen!

€ 44,99
Beschikbaarheid:; Op voorraad

Setdeal - 3 kleuren laser pointers

Ben je op zoek naar een goede laser pointer? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Er zijn in totaal namelijk drie kleuren laser pointers en dat zijn de groene, de rode en de paarse en ze hebben ieder hun eigen voordelen. Als jij ook een laser pointer wil, maar je weet nog niet welke, dan kun je hier bekijken wat de mogelijkheden zijn. Je hoeft namelijk niet meer te kiezen, want je vindt hier nu de unieke combo deal. Je krijgt dan alle drie de kleuren laserpennen in één grandioze deal. Dit is een unieke kans en die wil je vast en zeker niet missen. Een mooie laser pointer combo deal, waarbij je voor een scherpe prijs wat moois kunt kopen!

 

Over de laser pointers

Deze mooie laserpennen zijn alle drie van laserklasse twee en zijn ook nog eens zichtbaar in het donker. Wist je dat de groene laserpointer een enorme reikwijdte heeft van wel 4.000 meter? Dan hebben we nog meer mooi nieuws, want de paarse laserpointer reikt tot 2.500 meter en de rode tot 1.500 meter. Dat wordt alleen maar genieten van de voordelen met deze leuke speeltjes! Je maakt nu toch ook gebruik van de leuke en unieke combinatie van drie geweldige laserpennen welke voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden? Je hoeft dus niet meer te kiezen, want je gaat voor drie in één keer. Iedere kleur heeft hierbij zijn eigen golflengte en de kleur wordt bepaald door de golflengte. Goed om te weten is dat de rode laserpointer een golflengte heeft van 650nm, de groene 532nm en de paarse 450nm. Ook hebben alle drie de pennen 1mW vermogen. Een menselijk oog is gevoeliger voor de kleur groen. Daarom lijkt de groene laserpen voor het menselijk oog feller dan de rode en de paarse. Dit zul je zeker ervaren wanneer je er zelf mee aan de slag gaat!

 

Wat kun je doen met een laser pointer?

Veel mensen zijn dol op de laser en ze vinden het dan ook een erg leuk speeltje of een handig hulpje in de praktijk! Ze zijn heel nuttig en je kunt er veel leuke dingen mee doen. Om te beginnen is het van belang te weten dat er verschillende soorten laserpennen zijn en dat er ook nog veel verschillende typen van lasers zijn. Elke laser heeft haar specifieke eigenschappen en functies. De toepassing die het meeste gebruikt wordt van de laserpen is de laserpointer. Deze fungeert voornamelijk als aanwijsstok. Maar ook worden de lasers gebruikt om afstanden te meten. Een goed idee om daar ook in de praktijk eens mee aan de slag te gaan en zelf te ervaren hoe handig dat kan zijn.

 

Presenteren met een laserpointer

Wat veel mensen doen is een laserpoint kopen om mee te presenteren. Het is dan gemakkelijker om van een bepaalde afstand dingen aan te wijzen. Je publiek kan je zo ook gemakkelijker volgen. Je kunt zelf dan tijdens de presentatie ook rondlopen en toch vanaf afstand dingen aanwijzen en aangeven waar je bent of wat je precies bedoelt.

 

Laser fotograferen

Sommige mensen fotograferen graag en maken dan ook graag foto’s van de laser. Er kunnen namelijk mooie effecten vast worden gelegd als je de laser gaat gebruiken en daarbij moet je de sluitertijd van de camera vertragen (een beetje). Je kunt dan bijvoorbeeld woorden met de laser uitbeelden en die kunnen dan met je camera vast worden gelegd. Laat daarbij ook je fantasie de vrije loop en kijk eens wat er in de lucht getekend kan worden. Wat voor mooie beelden kun jij hierdoor maken?

 

Laserpointer met de klassieke rode straal of paarse lichtstraal

Je kunt de rode laserpointer en de paarse laserpen met name gebruiken voor presentaties voor kleine groepen. De groene zou dan wat te fel zijn. Als je de laserpennen niet gaat kopen voor het houden van presentaties, kies dan voor een laser disco, want dat is erg leuk met deze geweldige combo deal van drie kleuren laser pointers.

Meer informatie
Manufacturer Emax lasers
vermogen 1mW
Kleur Groen, Rood, Violet/paars
Golflengte 405 nm, 532 nm, 650 nm
Maximaal bereik 8.000 meter
Garantie termijn 6 maanden
Energiebron 1,5V AAA LR03 mini penlite batterijen
Tranverse mode TEM00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Setdeal - 3 kleuren laserpointers
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat