Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

200mW groene laserpointer

Groene laserpen met de sterkte van 200 mW

Let op!
Deze laserpen heeft een dusdanig hoog vermogen dat hij bij ondeskundig gebruik gevaarlijk kan zijn. Vermijd oogcontact. Door het hoge wattage leveren wij deze laserpen alleen aan bedrijven.

✅ Ook geschikt om alle soorten vogels te verjagen

✅ Inclusief accu & acculader

€ 69,99
Beschikbaarheid:; Op voorraad

Emax 200mW groene laserpointer

Deze krachtige 200mW groene laserpointer is een echte uitblinker. Door de krachtige laser bereikt je laser ongekende afstanden. Deze groene laserpointer is weggelegd voor echte professionals die door middel van de 200mW groene laserpointer makkelijker dingen aan kunnen wijzen. Door de groene kleur, is de laserpen maar liefst tien keer sterker dan bijvoorbeeld laserpennen met een rode kleur, zelfs als de rode laserpen hetzelfde vermogen zou hebben. Door de sterkte groene laser is de laserstraal overdag ook al enorm goed zichtbaar.

LET OP: De 50mW & 200mW laserpennen zijn bedoeld voor professioneel gebruik. Hierdoor leveren wij deze laserpennen alleen aan bedrijven. Ter controle hiervan verzenden wij dit product alleen rechtstreeks naar een bedrijfsadres. Diensten als pakket-afhaalbalies et cetera waar ook consumenten terecht kunnen zijn wij niet als een bedrijfsadres.

 

Deze 200mW laserpen wordt geleverd met een oplaadbare Samsung accu en bijbehorende lader.

Met een krachtige 200mW laserpen zit je als professional gebeiteld. Wel is de laserpen enkel bedoeld voor professioneel gebruik en kan daarom alleen op een zakelijk adres worden afgeleverd. Deze groene 200mW laserpen behoort tot de sterkste laserpennen te verkrijgen in Nederland, hebben een enorm bereik, tot wel 9 kilometer ver, en worden om die reden veelal gebruikt door astronomen.

Laserpennen worden veelal in het onderwijs gebruikt, maar ook zakelijk tijdens presentaties en keynotes. Laserpointers zijn geschikt om op schoolborden, projectieschermen, (felle) monitoren en nog veel meer ondergronden te schijnen. Maar deze laserpen is niet geschikt voor dit soort toepassingen. Kijk daarvoor even bij de wat minder krachtige laserpennen van 1mW. Daar heb je dan meer dan genoeg aan.

 

Andere toepassingen van lasers zijn:

 • In de medische wereld worden lasers gebruikt voor onder andere oogheelkunde;
 • Het versturen van data door optische kabels maken gebruik van lasers;
 • Lasershows op grote en kleine evenementen;
 • In de industrie worden lasers gebruikt om zware metalen nauwkeurig te snijden;
 • In telecommunicatie worden ook lasers gebruikt in optische draadloze communicatie.

 

Ben je niet van plan om de laserpen professioneel te gebruiken? Kies dan een wat simpelere laserpen uit ons assortiment. Ook daar kun je prima de show mee stelen!

 • krachtige groene laserpointer.
 • Bijzonder geschikt voor het richten op objecten op grote afstand, zoals gebouwen of zelfs sterren!
 • De groene laserstraal is overdag al zichtbaar!
 • Groene laserpennen zijn bij hetzelfde vermogen ongeveer 6x feller dan rode laserpennen!technische specificaties van deze laserpen:
max output: <= 200mW
golflengte: 532nm


De laserpen wordt geleverd met:

 • Handleiding
 • Acculader
 • Accu


Door het hoge wattage is deze laserpen alleen voor professioneel gebruik. Dit product kan dan ook alleen maar op een bedrijfsadres worden bezorgd.

 

Meer informatie
Manufacturer Emax lasers
Kleur Groen
Golflengte 532 nm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:200mW groene laserpointer
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat