Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

Groene laserpen met roze behuizing

Een felle groene laserpen, maar dan met een roze behuizing!

€ 15,99
Beschikbaarheid:; Niet op voorraad

Emax groene laserpen met roze behuizing

Laser pointers zijn erg leuk om te gebruiken, maar natuurlijk ook leuk om te geven. Je kunt een hele hoop leuke dingen doen met een laserpen, maar de laserpointers zijn natuurlijk ook erg behulpzaam. Wanneer je sterren aan gaat wijzen dan kan een groene laserpen erg handig zijn en daar is deze laserpen dan ook zeker voor geschikt. Ook als je gaat presenteren kun je prima uit de voeten met deze mooie groene laserpen met roze behuizing.

Laserpennen worden door diverse professionals gebruikt. Denk aan verzekeraars, bouwvakkers, forensische onderzoekers, astronomen en talloze hobbyisten. De laserpen is leuk voor jong en oud en voor amateurs en professionals. Dat maakt het dus ook direct een perfect relatiegeschenk.

 

Mooie groene laserstraal

Een groene laserstraal is weer eens wat anders dan de traditioneel rode laserstraal. Anders dan een cosmetisch verschil zit er nog een belangrijk verschil tussen de mooie groene laserstraal en de rode laserpen. De groene kleur wordt van nature makkelijker opgepikt door het menselijk oog en is dus, ook op afstand, beter zichtbaar dan bijvoorbeeld rood of paars. Om die reden wordt de groene laserpen veelal gebruikt door astronomen om sterren aan te wijzen en tijdens presentaties voor grote groepen in grote ruimtes. Op die manier kan iedereen goed volgen waar het over gaat en wat er wordt aangewezen.

 

Uniek! roze behuizing

Een laserpen op zichzelf is natuurlijk al leuk genoeg, maar om het nog wat leuker te maken is een opvallende behuizing de ideale keuze. Met een unieke roze behuizing bereik je dat doel met gemak. De groene laserstraal in combinatie met de roze behuizing geven jou de ingrediënten voor een unieke laserpen die niet iedereen heeft, dat is natuurlijk ook wat waard!

Meer informatie
Manufacturer Emax lasers
vermogen 1mW
Verwachte branduren 8.000 uur
Kleur Groen
Golflengte 532 nm
Garantie termijn 6 maanden
Energiebron 1,5V AAA LR03 mini penlite batterijen
Tranverse mode TEM00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Groene laserpen met roze behuizing
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat