Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

Emax rode laserpen met 5 caps

Bent u opzoek naar een laserpen die meer kan dan alleen een stip produceren? Wellicht is deze rode laserpen met 5 caps dan wat voor u!

Let op: de figuren/opzetstukjes zijn beperkt zichtbaar, neem voor een beter effect de groene laserpen met vijf caps.

€ 17,99
Beschikbaarheid:; Op voorraad
emax rode laserpen met vijf caps banner

 

Rode laserpen mett vijf caps

Bent u opzoek naar een laserpen die meer kan dan alleen een stip produceren? Wellicht is deze rode laserpen met 5 opzetstukjes dan wat voor u! Door middel van de bijgeleverde opzetstukjes kunnen allerlei patronen en figuren geprojecteerd worden.

Zo maakt u binnen no-time uw eigen lasershow! Deze bijzondere laserpen wordt geleverd in een luxe opbergdoos waar ook de opzetstukjes makkelijk in kunnen worden opgeborgen. Uiteraard is de laserpen zoals u mag verwachten van hoge kwaliteit, dit specifieke model is onder andere afgewerkt met een fijne antislip coating. AAA-batterijen worden standaard meegeleverd waardoor niks u meer in de weg staat om direct aan de slag te gaan!

Emax is een merk dat kwalitatieve lasers produceert en deze met professionele aandacht ontwikkeld en constant verbeterd. Iedere Emax laserpen wordt met uiterste zorg gefabriceerd en alleen de hoogste kwaliteit volstaat voor de laserpennen van dit uitstekende merk. Zo geldt ook voor deze rode laserpen, welke wordt geleverd inclusief 5 caps.

 

Presenteren met de rode kleur

Wanneer je gaat presenteren dan is deze Emax laserpen een goede keuze. Je hebt vijf verschillende caps voor een verschillende aanpak in presentatie. De rode laserpen is prima wanneer je gaat presenteren in kleine ruimtes voor relatief klein publiek, maar wanneer je voor een wat groter publiek komt te staan dan is het wellicht verstandig een groene laserpen te kopen. Emax lasers heeft deze ook beschikbaar en is van dezelfde geweldige kwaliteit als deze rode laserpen.

Waarom je bij een groter publiek moet gaan voor de groene laserpen? Omdat de groene kleur voor het menselijk oog veel beter is te volgen en te zien dan rood. Ook andere lasers als de paarse laserpen zijn minder goed te zien wanneer je voor een grote groep mensen aan het presenteren bent.

Dat wil echter niet zeggen dat rode laserpen niet nuttig is. In tegendeel! Met deze laserpen steel je de show, wijs je snel sterren aan of presenteer je informatie als de beste.

Meer informatie
Manufacturer Emax lasers
vermogen 1mW
Verwachte branduren 8.000 uur
Kleur Rood
Golflengte 650 nm
Maximaal bereik 1.000 meter
Garantie termijn 6 maanden
Energiebron 1,5V AAA LR03 mini penlite batterijen
Tranverse mode TEM00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Emax rode laserpen met 5 caps
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat