Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

Groene laserpen XXL

XXL groene laserpen. Deze laser is 2x zo groot als een normale laserpen en werkt daarom ook met twee bijgeleverde AA batterijen.

€ 18,99
Beschikbaarheid:; Niet op voorraad

Grote groene laserpen XXL + 3LED XL AA batterijen

Met deze lichte en toch sterke groene laserpen, welke ook nog eens is voorzien van een 3LED-lamp, kun je eigenlijk niet verkeerd gaan. De klassieke uitstraling in combinatie met deze functies maakt van deze laserpointer een must-have. En kunnen we de laserpen van leuke gadget tot volwaardig stuk gereedschap classificeren. Of je de laser pointer nu gebruikt om mee te presenteren voor klanten of voor een groep studenten, de laserpen zal je niet falen. De laserpen is voorzien van een 3LED-lamp met een levensduur van plusminus 5000 branduren en is het daarnaast voorzien van een prachtige groene laserstraal. Ideaal voor het aanwijzen van objecten voor grote groepen en op afstand.

  • Deze laser is dubbel zo groot als een normale laserpen.
  • Werkt op 2 AA batterijen
  • Naast een groene laser, ook 3 LED ingebouwd.

 

Mooie groene laserstraal

De groene laserpen is immens populair en dat komt omdat de groene kleur erg goed zichtbaar is op afstand. Wanneer je voor kleinere groepen presenteert dan is de rode laserpen natuurlijk nog steeds een goede keuze, maar wanneer je in een wat grotere ruimte bent is de groene kleur een betere keuze. Dat heeft te maken met de gevoeligheid van onze ogen voor de kleur groen. Groen heeft een natuurlijk overwicht op rood en wordt sneller en beter opgepikt door onze ogen. Hierdoor is de groene laserpen een stuk beter te gebruiken in grote ruimtes of voor het aanwijzen van sterren. Astronomen zijn dan ook dol op deze groene laser pointer.

 

Licht en toch sterk

Met 1mW zou je misschien niet veel verwachten van de laserpen, maar ondanks de wat mindere sterkte heeft deze xxl laserpen een bereik van maar liefst 3500 meter.  De laserpen biedt de ideale combinatie tussen functionaliteit en een gracieus uiterlijk. Of je nu voor de lol een laserpen hebt of de laserpointer dag in dag uit gebruikt voor je werk. Deze groene laserpen is een absolute must-have.

Meer informatie
Manufacturer Emax lasers
vermogen 1mW
Verwachte branduren 8.000 uur
Kleur Groen
Golflengte 532 nm
Garantie termijn 6 maanden
Tranverse mode TEM00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Groene laserpen XXL
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat