Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

Groene laserpen met witte behuizing

Als je een functionele en toch mooie laserpen zoekt dan heb je aan deze groene laserpen met witte behuizing precies wat je zoekt.

€ 15,99
Beschikbaarheid:; Niet op voorraad

Groene laserpen met witte behuizing van Emax Lasers

Als je een functionele en toch mooie laserpen zoekt  dan heb je aan deze groene laserpen met witte behuizing precies wat je zoekt. Elegant en toch functioneel, dat zie je niet elke dag en met een simpel en tegelijk toch complex voorwerp als de laserpen is dat een mooie combinatie. Een laser pointer die je niet hoeft te verstoppen, maar aan iedereen vol trots kunt laten zien.

 

Laserpennen zijn erg handig, maar zijn ook erg geschikt als relatiegeschenk. Er zijn talloze professies waarin de laserpen uitkomst biedt. Denk aan astronomie, politie, forensisch onderzoek, de bouw en nog veel meer. Een laserpen als deze is leuk voor jong en oud, maar ook voor de gemiddelde amateur en professional. Een absolute must-have voor iedere laser-enthousiasteling.

 

Mooie groen gekleurde laser

Groen is niet alleen mooi en weer eens wat anders dan de traditioneel rode laser, maar de kleur heeft ook nog eens een functionele meerwaarde. Groen is namelijk tot tien keer beter zichtbaar dan rood doordat onze ogen van nature gevoeliger zijn voor de groene kleur. Om die reden kiezen mensen die voor grote groepen in grote ruimtes presenteren vaak voor een groene laserpen, zodat iedereen de laserpointer zonder problemen kan volgen.

 

Mooie witte behuizing

Deze elegante witte behuizing maakt het helemaal af. De manier waarop de laserpen is afgewerkt is belangrijk wanneer je de laserpen dag in dag uit bij je hebt en veel gebruikt voor publiek. Je wilt dan niet dat de laserpen alle aandacht wegtrekt bij je verhaal, maar je wilt ook niet voor schut lopen. Deze mooie witte behuizing zorgt voor de perfecte balans en heb je met deze laserpen een handig stuk gereedschap geschikt voor al haar doeleinden.

Meer informatie
Manufacturer Emax lasers
vermogen 1mW
Verwachte branduren 8.000 uur
Kleur Groen
Golflengte 532 nm
Garantie termijn 6 maanden
Energiebron 1,5V AAA LR03 mini penlite batterijen
Tranverse mode TEM00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Groene laserpen met witte behuizing
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat