Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

Groene laserpen met gele behuizing

Groene laserpen met een gele behuizing.

€ 15,99
Beschikbaarheid:; Niet op voorraad

Emax groene laserpen met gele behuizing

Kom er nu achter waarvoor jij deze groene laserpen met gele behuizing kunt inzetten. Verder zoeken hoeft niet meer, want je hebt nu de ideale groene laserpen gevonden! Je hebt snel je keuze gemaakt als je de mogelijkheden van deze laserpen kent. De laserpointer met een erg felle groene laserstraal wil je niet meer missen, want deze heeft als voordeel dat de groene laserstraal voor het menselijk oog gevoeliger is. Daarom lijkt het er op dat de straal nog feller is. Eigenlijk zou je alleen een fel groene stip kunnen zien, alleen is het dan donker of mistig, dan zie je de hele straal en dat is ook mooi om te zien. Ook wanneer je in een rokerige ruimte bent, heb je de mogelijkheid om de hele straal te zien. Wist jij dat de groene laserpen een klasse twee laserpen is? Deze heeft een golflengte van 532nm. In totaal is de reikwijdte van de pen 4.000 tot 5.000 meter. Het mooiste aan deze pen is dat je door de groene kleur een heel ander effect krijgt dan bijvoorbeeld bij een rode laserpen. De kleuren zijn feller en dat is alleen maar leuk om dat eens zelf te ervaren. Zo kun je zelf ook experimenteren met verschillende kleuren lasers en zelf de verschillen zien van welke kleuren waarvoor het meeste geschikt zijn.

 

Groene laserpen over het product

De mooie groene laserpen met gele behuizing krijg je samen met twee AAA batterijen en de pen kan dus direct gebruikt worden. De pen is afgewerkt met een strakke rubberen coating. Ken jij het merk Emax? Het is een bekend merk onder de lasers en je kunt hem bestellen voor een prijs van €15,99. Als je hem zelf al hebt, kun je er nog een bestellen en deze cadeau. Maar nog leuker is het om jezelf een mooie groene laserpen met gele behuizing cadeau te doen. Je gaat meteen ontdekken wat jouw voordelen zijn en wie weet hoe gelukkig je er mee wordt! Ook kun je nog eens leuke figuren maken met de groene laserpen. Wanneer je namelijk vijf euro extra uitgeeft, krijg je leuke opzetstukjes die je kunt gebruiken voor je groene laserpen met gele behuizing. Nog veel leuker dus om hem dan te gebruiken, waar wacht je nog op? Laat je creativiteit erop los en geniet van de resultaten van de groene laserpen. 

 

Zichtbaarheid groene laserpen

De rode laser is minder zichtbaar dan de groene laserpen. Kom er nu zelf achter, want het licht is samengesteld uit verschillende  ‘kleuren´ licht. Een andere naam daarvoor is golflengte. Het is zo dat je daar ook meer over kunt lezen, maar het gaat er nu om dat je weet dat het allemaal erg goed zichtbaar is wanneer jij de groene laserpen met gele behuizing gebruikt.

 

Groene laserpen met straal

De groene laserpen met gele behuizing heeft een groter bereik en is daarom erg populair. De ogen van mensen zijn gevoeliger voor de kleur groen dan voor de andere twee kleuren (rood en paars). Let dus goed op wanneer je welke laser gaat gebruiken als je bijvoorbeeld gaat presenteren. De groene laserpen met gele behuizing kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden en daar kun jij nu een keuze in maken. Leef je uit en kies ook voor de groene laserpen met gele behuizing en alle voordelen die je kunt ervaren als je die keuze nu gaat maken!

 

Verpakking groene laserpen met gele behuizing


Als je nu voor de groene laserpen met gele behuizing gaat kiezen, dan krijg je het volgende geleverd:

  • groene Emax laserpen met gele behuizing
  • 2 AAA batterijen
  • NL handleiding
Meer informatie
Manufacturer Emax lasers
vermogen 1mW
Verwachte branduren 8.000 uur
Kleur Groen
Maximaal bereik 8.000 meter
Garantie termijn 6 maanden
Energiebron 1,5V AAA LR03 mini penlite batterijen
Tranverse mode TEM00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Groene laserpen met gele behuizing
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat