Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

Groene laserpen met 5 caps - camouflageprint

Groene laserpen met vijf caps in een camouflageprint.

€ 22,99
Beschikbaarheid:; Niet op voorraad

Emax groene laserpen met camouflageprint + 5 caps

Deze felle groene laserpen met camouflageprint wordt standaard geleverd met 5 caps! Hiermee kunt u eenvoudig een lasershow creëren op bijvoorbeeld het plafond. Onderschat het vermogen van 1mw niet, de laserstraal is behoorlijk fel! Desondanks treedt er bij normaal gebruik geen gevaar op waardoor u met dit exemplaar veilig kunt werken.

De laserpen wordt geleverd in een cadeaubox waar de laser en de opzetstukjes netjes in bewaard kunnen worden, ook leuk om cadeau te doen dus! De 2 AAA-batterijen waarop deze laser werkt worden meegeleverd bij uw bestelling. 

 

Camouflage voor extra stoere look

Camouflage heeft een stoer uiterlijk, het doet natuurlijk direct aan het leger denken en de camouflage kleding dat de soldaten dragen. Camouflage komt voort uit de kleuren die we in de natuur vinden. Kleuren van de bomen, bladeren en de grond. Ook dieren maken gebruik van camouflage. Denk aan wandelende takken en bladeren, maar ook rupsen en vlinders. De camouflage op deze groene laserpen is daar ook door geïnspireerd.

Een groene laserpen met 5 caps in combinatie met deze camouflageprint geeft jouw laserpen een extra stoere look. Ideaal voor de stoere jonge puber of de uitdagende zakelijke presentator.

Er zijn verschillende soorten toepassingen te bedenken waarin laserpennen en lasers worden gebruikt. De laserpennen die wij hier verkopen zijn bijvoorbeeld perfect voor presentaties, als relatiegeschenk of om gewoon mee te spelen.

 

Waar komt de laser eigenlijk vandaan?

Einstein, Gould of toch Maiman?

Zo rond de jaren 60 waren diverse uitvinders bezig met de laser, of zoals het toen heette, de maser. Het concept van de laser komt van Einstein, maar hij deed verder niks met het idee. Later maakte Maiman de ‘eerste’ werkende laser met behulp van een robijn en probeerde Gould eind jaren zeventig de laser te pattenteren. Hij was toen de eerste die het woord de laser gebruikte, maar het concept was al jaren oud. Er is dus officieel geen uitvinder bekend van de laser.

Toch kennen we nu de laserpen en haar functies. En om het allemaal nog even wat mooier te maken kun je deze laserpointer in camouflageprint krijgen. Een leuk cadeau, voor jong én voor oud.

 

Technische specificaties

Max output: ≤ 1mW
Kleur laserstraal: Groen
Golflengte: 532nm
Batterij: 2x AAA-batterijen
Afmetingen: 180*70*30mm
Gewicht: 205 gram

Meer informatie
Manufacturer Emax lasers
vermogen 1mW
Verwachte branduren 8.000 uur
Kleur Groen
Golflengte 532 nm
Maximaal bereik 1.000 meter
Garantie termijn 6 maanden
Energiebron 1,5V AAA LR03 mini penlite batterijen
Tranverse mode TEM00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Groene laserpen met 5 caps - camouflageprint
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat