Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

Groene laserpen met 1 cap

Groene laserpen met een sterrenhemel cap.

€ 17,50
Beschikbaarheid:; Niet op voorraad

Emax groene laserpen met 1 cap

Deze groene laserpen heeft 1 cap, wilt u meer? Dan hebben wij ook een variant met vijf caps en een doosje voor €19,99. Deze vindt u hier.

Deze laserpen wordt niet voor niets 2-in-1 genoemd, door een meegeleverd opzetstukje kan u naast de reguliere groene stip projecteren ook een complete lasershow maken! Dit opzetstukje is namelijk volledig instelbaar waardoor er legio mogelijkheden zijn. Groen is daarnaast een van de meest krachtige kleuren onder de laserstralen waardoor ook bij daglicht de laser goed zichtbaar is.

Deze groene laserpen is afgewerkt met een luxe antislip coating voor optimale houvast. Geen gedoe met dure en moeilijk verkrijgbare batterijen, deze laserpointer werkt op 2 AAA-batterijen. Uiteraard krijgt u het product in een luxe opbergdoos thuis geleverd, ook leuk om cadeau te doen dus!

 

Groen veel beter zichtbaar

De groene kleur laserpen is het beste te zien met het blote oog. Rood en paars, twee kleuren die ook veel voorkomen in laserpennen, zijn ook prima te zien, maar worden wazig op lange afstanden. Groen is veel beter zichtbaar en daarom populair onder astronomen voor het aanwijzen van sterren en planeten, speakers voor grote groepen en zelfs voor forensische onderzoekers.

Het is ook niet voor niets dat we nooduitgangen aanduiden met de kleur groen. Wanneer het zicht slechter wordt, door bijvoorbeeld rook, dan zien we de kleur groen veel beter dan andere kleuren. Dit geldt dus ook voor de werking van een goede laserpen en het goed zichtbaar zijn en blijven van de lichtstraal.

 

Naast groen ook rood en paars populair

Naast de populaire groene laserpen zijn er ook vele andere kleuren die de revu passeren. Denk aan de traditioneel rode laserpen en de paarse laserpen. Hoewel deze twee kleuren eigenlijk op de uitersten van het zichtbare spectrum liggen kunnen we ze dus nog wel zien en worden ze veel gebruikt in lasers.

Dat komt omdat er minder energie nodig is om deze kleuren te produceren. Groen is een kleur die veel meer energie vergt en dus ook iets duurder is om te maken. Daarom is een groene laserpen in verhouding vaak ook iets duurder.

 

Hoe werkt de groene laserpen?

Lasers zenden door elektromagnetisch versterkt licht uit. Dit brengt de kenmerkende dunne lichtstraal tot stand zoals we die kennen van een laser en in de vorm van een laserpen kunnen we daar dan mee presenteren. Sterkere professionele laserpennen worden voor andere doeleinden gebruikt. In forensisch onderzoek en astronomie zijn groene en rode laserpennen bijvoorbeeld populair, maar zijn dan in principe in vergelijkbare toepassing. Als laserpointer om bewijs of sterren aan te wijzen.

 

Technische specificaties van deze laserpen

Max output: ≤ 1mW
Kleur laserstraal: Groen
Golflengte: 532nm
Batterij: 2x AAA-batterijen
Afmetingen: 160*15mm
Gewicht: 50 gram

Meer informatie
Manufacturer Emax lasers
vermogen 1mW
Verwachte branduren 8.000 uur
Kleur Groen
Golflengte 532 nm
Maximaal bereik 1.000 meter
Garantie termijn 6 maanden
Energiebron 1,5V AAA LR03 mini penlite batterijen
Tranverse mode TEM00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Groene laserpen met 1 cap
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat