Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

Groene laserpen met 13 figuren

Groene laserpen met zes opzetstukjes waarmee je 13 verschillende figuren kunt maken.

€ 26,99
Beschikbaarheid:; Niet op voorraad

Emax groene laserpen met 13 figuren

Een groene laserpen waarmee je 13 verschillende figuren kunt maken is leuk om cadeau te doen. Heb jij al gezien welke mooie laserpen je hier wordt aangeboden? De set bestaat uit het volgende:

  • Emax groene laserpen
  • opbergdoosje
  • twee AAA batterijen
  • 5 opzetstukjes
  • 8 in 1 opzetstukje

Een superleuke set die je zelf wil kopen, maar ook leuk is om cadeau te doen. Je krijgt in totaal zes opzetstukjes waarmee je 13 verschillende figuurtjes kunt maken. Het is een leuk cadeau, maar vergeet jezelf niet! Iedere dag weer druk in de weer, dus ook tijd om jezelf eens te verwennen met een mooi cadeau. Deze groene laserpen kan een goede keuze zijn, want al veel mensen zijn er erg blij mee, ben jij de volgende?

 

Cadeau doen van de groene laserpen

Het leukste aan deze groene laserpen is dat je hem cadeau kunt doen. Misschien heb je er zelf al een en dan weet je maar al te goed hoe leuk en fijn deze laserpennen in het gebruik zijn. Een goede keuze dus om dat anderen ook in te laten zien en dat kan maar op één manier en dat is door hem nu cadeau te doen. Kies vandaag nog voor deze groene laserpen, zodat anderen ook de 13 figuren kunnen maken met deze laserpen.

 

Mogelijkheden groene laserpen

Je kunt met de groene laserpen presenteren, maar het kan ook zijn dat je hem voor je hobby aan wil schaffen. Deze pen is erg populair en veel mensen hebben al een exemplaar in hun bezit. Het is nu aan jou wat jij er mee gaat doen en wat jouw voordelen dan kunnen zijn. Als je veel moet presenteren kan het erg praktisch zijn om een laser te hebben, ook kan er voor een andere kleur gekozen worden. Het ligt er een beetje aan op welke afstand je gaat presenteren en voor wie je gaat presenteren. Ook de grootte van de groep kan hierop van invloed zijn. Neem daarom de tijd om te bekijken wat je er mee wil doen en kies er dan voor om een mooie groene laserpen aan te schaffen.

Meer informatie
Manufacturer Emax lasers
vermogen 1mW
Verwachte branduren 8.000 uur
Kleur Groen
Golflengte 532 nm
Garantie termijn 6 maanden
Energiebron 1,5V AAA LR03 mini penlite batterijen
Tranverse mode TEM00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Groene laserpen met 13 figuren
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat