Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

Emax groene rode duo laserpen

Emax laserpen met zowel een rode als een groene straal in één stevige behuizing.

€ 34,99
Beschikbaarheid:; Niet op voorraad

Emax groene rode duo laserpen, een 2in1 laser!

Emax is een van de beste merken laserpennen verkrijgbaar op het internet. Het merk handhaaft de hoogst mogelijke kwaliteit en produceert de laserpointers met uiterste zorg en aandacht. In het assortiment vinden we onder andere deze groene rode duo laserpen, een pareltje onder de laserpennen en uitstekend te gebruiken door speakers en onderwijzers. Ook forensisch onderzoekers, astronomen en zakelijke gebruikers zijn natuurlijk enthousiaste gebruikers van deze laserpen.

Laserpennen worden dagelijks toegepast voor diverse doeleinden. De meest genoemde en ook meest voorkomende toepassing is tijdens presentaties. Maar ook in de bouw, astronomie en tijdens politie onderzoek is de laserpen een primair stuk gereedschap. De Emax groene rode duo laserpen is perfect te gebruiken voor presentaties. Dat komt omdat de twee kleuren in deze laserpointer zich perfect lenen voor allerlei soorten presentaties, groot en klein.

De groene rode laserpen is voorzien van een felle en dunne lichtstraal welke voor iedereen goed zichtbaar is. Sta je voor een grotere groep in een grote ruimte of is het erg donker buiten en wil je ver schijnen? Kies dan voor de groene kleur. Deze is heel goed zichtbaar voor het menselijk oog en laat iedereen genieten van jouw ondersteunende tekst zonder de draad kwijt te raken.

De lange levensduur van zo’n 8000 branduren moet ervoor zorgen dat deze laserpen jou langdurig kan ondersteunen. Daarnaast heeft de laserpen een maximale reikwijdte van 8 kilometer. Genoeg om aan te wijzen dus!

Deze Emax groene rode duo laserpen is een wel zeer unieke laserpen. Het heeft namelijk zowel een felle rode als een zeer felle groene laserstraal, en dat allemaal in één en dezelfde behuizing. Dit maakt deze laserpen tot de ideale laserpen voor iedereen dit nodig heeft of leuk vindt.

Deze laserpen met zijn duurzame en stevige van messing gemaakte behuizing en de hoge kwaliteit lasermodule, allemaal gefabriceerd volgend de hoge standaard eisen van Emax lasers, geven deze laserpen een verwachte levensduur van 8.000 branduren en een maximale reikwijdte van 8.000 meter. Daar ben je dus nog wel eventjes zoet mee.

Het unieke van deze Emax groene rode duo laserpen is, dat beide laserlichten in dezelfde pen verwerkt zitten. De pen is uitgevoerd met een groene en een rode knop. Druk de groene knop in en je hebt een groene laserpen. Druk de rode knop in en je hebt een rode laserpen. Beide knoppen zijn ook tegelijk in te drukken, waardoor je nog veel mooiere effecten kunt creëren.

Deze Emax duo laserpen wordt veilig geleverd, zodat het gemakkelijk mee te nemen is en toch wordt beschermd tegen beschadiging en daarnaast ideaal is om als cadeau of relatiegeschenk te gebruiken.

 

Waarom we groen beter zien dan rood

We kunnen niet iedere kleur met het blote oog zien. Dit geldt ook voor het licht dat lasers kunnen produceren. Afhankelijk van het spectrum waarin het licht wordt geproduceerd kunnen we het licht wel of niet zien. Het spectrum waarin we het licht wél kunnen zien loopt binnen 380 en 780 nanometer in lucht en vacuüm.

De twee uitersten op dit spectrum zijn de kleuren violet en rood. Rood kennen we natuurlijk als de traditionele kleur van de laser, maar eigenlijk is deze helemaal niet het beste zichtbaar. De kleur groen zien we vele malen beter en is dus vele malen geschikter als laserpointer.

Groen is tien tot twintig keer beter waar te nemen dan rood door het menselijk oog. Rood zien we beter op kleine afstanden en kan dus prima worden gebruikt tijdens presentaties voor een kleiner publiek.

Onze ogen zijn van nature gevoeliger voor de kleur groen en valt daardoor beter op, ook op grotere afstanden. Ga je dus presenteren voor een grote groep, maar presenteer je ook wel eens voor kleinere groepen? Dan is deze Emax groene rode duo laserpen perfect voor jou.

Wist je trouwens dat het woord ‘laser’ een acroniem is dat staat voor ‘light amplification by stimulated emission of radiation’? Het is een samenvatting van hoe de lichtstraal van de laserpen tot stand komt.

En het fenomeen bestaat al sinds de jaren zestig, maar kwam pas écht onder de mensen in de jaren negentig. Sindsdien helpt het al jaren mensen bij het houden van presentaties en is het een van de belangrijkste ingrediënten voor een goede presentatie.

Meer informatie
Manufacturer Emax lasers
Afmetingen 150 mm x 153 mm
vermogen 1mW
Verwachte branduren 8.000 uur
Kleur Groen, Rood
Golflengte 532 nm, 650 nm
Maximaal bereik 8.000 meter
Garantie termijn 6 maanden
Energiebron 1,5V N LR1 batterijen
Tranverse mode TEM00
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Emax groene rode duo laserpen
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat