Bestel voor half zes
€0,95 binnen Nederland
Actief sinds 2009
Ideal/Paypal/bankoverboeking
Contact via telefoon, mail en livechat

3in1 mini laserpointer

3in1 mini laserpointer

€ 5,99
Beschikbaarheid:; Niet op voorraad
  • Koop 5 voor € 5,00 en bespaar 17%

3-in-1 mini laserpointer, LED, laser en UV!

Deze laser pointer een unieke item in zijn soort. En dan niet vanwege zijn vermogen, maar vanwege zijn formaat. Verpakt in een mini uitvoering wat de laser compact en toch krachtig maakt. Klein maar fijn zeggen ze ook wel eens.

Door het compacte formaat en in combinatie met de haak is het extra handig om de laserpointer aan je sleutelbos te bevestigen. Daarnaast beschikt de laserpen ook over een fel LED lampje zodat je de pen ook als zaklamp kunt gebruiken. Handig als je snel iets op moet zoeken in het donker, zoals bijvoorbeeld het sleutelgat of even niet goed ziet waar je loopt. Daarnaast kun je het LED lampje ook als knipperlicht gebruiken, door twee keer op het knopje te drukken.

Het heet niet voor niets een laserpointer, dus is het natuurlijk voorzien van een sterke rode laser lichtstraal. De rode kleur valt goed op als je iets aan wil wijzen tijdens een PowerPoint presentatie.

Maar naast een handige gadget is het ook gewoon leuk om te hebben of om weg te geven. Doordat de laserpointer zo klein is en toch zoveel functionaliteit heeft is het een relatiegeschenk of verjaardagscadeau dat niet iedereen krijgt. Ideaal als je iemand even verstelt wil doen staan!

Deze super felle rode 3 in 1 mini laserpointer is een unieke laserpointer met een sterkte van 5mW laserstraal. De pointer is als een super fel LED lampje en als LED knipperlicht te gebruiken. Gewoon één keer klikken op het knopje en je schakelt naar een andere functie.

 

Afmeting

Door zijn zeer geringe afmeting en zeer laag gewicht door de stevige aluminium behuizing is het lampje ideaal om mee te nemen. Door de haak is deze mini laserpointer perfect als sleutelhanger te gebruiken. Hang hem aan je sleutelbos en je hebt altijd een mini zaklampje of knipperlichtje tot je beschikking. Nooit meer zoeken in het donder naar het sleutelgat als je naar binnen wilt of wilt instappen in je auto.

Uiteraard is deze 3-in-1 mini laserpointer ook gewoon als laserpointer te gebruiken. Het genereert een zeer felle rode stip. Bij mist of in rokerige ruimtes is ook de laserstraal zelf te zien. Je kunt hierdoor leuke vormpjes in de lucht of op een object in de verte maken.

Het lampje kost slechts € 5,99. Neem je er 5 in één keer af, dan kosten ze slechts € 5,00 per stuk. Ideaal om zelf te gebruiken of als cadeau te geven.

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:3in1 mini laserpointer
Uw waardering
WhatsApp Chat WhatsApp Chat